ергономична подложка за крака
Гумен мат за крака
подложка за крака
Мат за крака
ергономична подложка за крака
Гумен мат за крака
подложка за крака
Мат за крака

Мат против умора

Налично
119,88 лв.
С вкл. ДДС

Ергономичният мат против умора е един от най-добрите аксесоари, които можете да съчетаете с Вашето регулируемо бюро. Веднъж изградили навика да работите прави, вследствие на повишената енергия и продуктивност, 80% от работния Ви ден може да премине "на крак".

Това води до многобройни ползи, но увеличеното натоварване върху краката, глезените и коленете може да създаде дискомфорт. Специално изработената подложка за крака има за цел да разреши точно този проблем.

В Prodesk вярваме, че балансът е в основата на здравословния начин на живот - именно затова предлагаме единствено продукти, които допринасят за създаването на оптимална работна среда. 

Антистрес подложка за крака

Създаден за движение

Със своите размери от 82 х 52 см ергономичният мат предоставя достатъчно пространство за движение през целия ден. Подходящ е за използване, както с обувки, така и без тях. 

Стимулиращи масажни зони

Естественото движение на тялото подпомага непрекъснатия масаж на ходилата, което води до подобрена циркулация на кръвния поток. Благодарение на удобната си мека, ергономична форма, матът спомага за намаляване на умората в краката и цялостната физическа и умствена релаксация.

Максимален комфорт и Anti-Slip дизайн

Дизайнът против подхлъзване осигурява надеждна и стабилна основа. 

  • Размер: 82см х 52см х 2.5см
  • Материал: Полиуретанова пяна
  • Тегло: 3.3 кг
  • Издръжливост: До 140 кг
  • Цвят: черен

24 месеца гаранция

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: