Предназначение

Постелката против умора е разработена специално за всички, които прекарват дълго време изправени на работното си място. Една от ползите на този продукт е равномерното разпределение на тежестта и облекчаването на натоварването върху ставите, глезените и долната част на гърба. 

Приложение

Освен приложението си в офис среда, ергономичния мат може да бъде успешно внедрен при оператори на машини, продавач-консултанти, производствени цехове и всички други професии свързани с правостоящ персонал. 

Отзиви

Преди да добавим предложението в нашия каталог раздадохме на част от служителите си тестови бройки, които те използваха в рамките на 10 дни. Следващите 10 работни дни прекараха без да употребяват постелката. В края на теста всички изпробвали продукта изявиха желание той да остане като постоянен аксесоар към работното им място. За нас резултатите са категорични и подкрепени допълнително от факта, че едни от най-модерните производствени цехове и линии осигуряват аналогични продукти.

postelka protiv umora

Препоръки

Ако работното Ви място позволява, препоръчваме да използвате продукта без обувки, за да постигнете още по-добър и релаксиращ ефект.

Related products